Digitaal magazijnbeheer

MDO helpt u om uw magazijnvoorraad te digitaliseren met de gewenste parameters. Wij verzamelen alle data én implementeren deze in uw voorraadbeheersystemen. Ontdek de mogelijkheden om uw magazijn te digitaliseren op deze pagina!

Optimalisatie voorraadbeheer

Optimalisatie voorraadbeheer

MDO Move kan uw magazijn analyseren en inventariseren. Met een analyse kunnen eventuele pijnpunten in uw magazijn in kaart worden gebracht. Dit kan zowel gaan over uw opslagsystemen en de indeling van het magazijn als over het voorraadbeheer.

Daarnaast kunnen wij uw voorraadbeheer optimaliseren met verschillende opties. Wilt u uw stock te digitaliseren en uw WMS (warehouse management system) volledig op punt zetten? Wij verzamelen de nodige data, registreren dit in Excel of rechtstreeks in uw voorraadbeheersysteem (ERP/WMS). Tenslotte tellen wij de stock en bevestigen we dit digitaal.

Dimensionering stock

Dimensionering stock

Indien u graag beschikt over de masterdata van uw stock kunnen wij al uw artikelen opmeten en registreren we deze data. Door middel van onze 3D-dimensiescanner kunnen wij uw stock dimensioneren.

Onze dimensiescanner is mobiel waardoor u zelf kunt kiezen waar u de dimensiescanner wenst te gebruiken, bij de ontvangstzone of tussen uw stellingen.

Visualiseren van uw stock

Visualiseren van uw stock

Heeft u foto’s nodig van uw handelsgoederen of wisselstukken ter herkenning of voor een webshop? De experts van MDO Move nemen het graag van u over! Wij maken professionele foto’s van uw magazijnvoorraad en maken een database aan om up te loaden in uw ERP- of WMS-systeem.

Foto-box

Foto-box

Wilt u uw stock visualiseren? Onze ervaren mensen visualiseren uw stock volledig met de foto-box. Onze foto-box is een kast met lichtelementen en een opening voor een fototoestel, tablet of smartphone. Met deze apparatuur worden foto’s gemaakt en vervolgens geïdentificeerd aan de hand van onze foto applicatie. Zo heeft u uw stock eenvoudig in beeld.

Uw magazijn digitaliseren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Uw magazijn digitaliseren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

De opties om uw voorraad te digitaliseren zijn enorm. Wilt u uw stock visualiseren? Uw magazijn optimaliseren of juist dimensioneren met een 3D-dimensiescanner? Bij MDO kan het! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw warehouse.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?