Verhuis van statisch naar dynamisch magazijn

Wilt u de efficiënte van uw magazijn verhogen en kosten besparen in uw bedrijfsvoering? Dan is het automatiseren van uw magazijn de juiste manier. Met gebruik van geavanceerde technologie kunnen taken zoals het verzamelen, inpakken en organiseren van voorraad sneller en met grotere nauwkeurigheid worden voltooid. MDO Group kan u op verschillende manieren assisteren om de verhuis van uw statisch magazijn naar uw nieuw dynamisch magazijn tot een goed eind te brengen. Ontdek ze op deze pagina.

Automatisering magazijn

Automatisering magazijn

Het automatiseren van uw magazijn is dé toekomst van het logistieke proces. Het zorgt ervoor dat uw magazijn zo optimaal mogelijk gaat werken. In samenwerking met onze partner Vanas Engineering helpt MDO Group u graag bij het automatiseren van uw bedrijf.

Van de aankoop van uw dynamische opslagsystemen tot de implementatie van uw verticaal liftsysteem. Benieuwd naar hoe uw magazijn geautomatiseerd kan worden? Wij vertellen het u graag! 

Transformatie naar dynamisch magazijn

Tegenwoordig worden meer en meer magazijnen uitgerust met dynamische opslagsystemen, zoals de Modula liften van Vanas Intralogistic Solutions. Dit bevordert de automatisering in magazijnen en zorgt veelal voor een significante ruimtebesparing, aangezien artikelen in de hoogte worden gestockeerd.

MDO Move kan u assisteren bij de implementatie van deze automatische magazijnen, zowel de fysieke verhuis als de digitale registratie.

Het transformeren van een magazijn met statische opslagsystemen naar een magazijn met dynamische opslagsystemen dient volgens een weldoordacht proces uitgevoerd te worden. MDO Move heeft hiervoor een stappenplan uitgewerkt en verzorgt zowel de fysieke uitvoering en de dataverhuis als ook de projectbegeleiding.

Implementatie verticaal liftsysteem

Implementatie verticaal liftsysteem

MDO Move kan u hierbij zijn diensten aanbieden en dit volledige proces in goede banen leiden. In eerste instantie kunnen wij u advies verlenen om het verhuisproces zo efficiënt mogelijk te doen verlopen. Hierbij zijn timemanagement, verslaggeving en opleiding een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

MDO Move kan het volledige project begeleiden door het ideale aantal mensen te voorzien op het juiste moment en de juiste plaats. Naast onze VCA gecertificeerde monteurs en verhuizers, bieden wij ook de nodige verhuistools om de verhuis in de praktijk tot een goed einde te brengen.

MDO Move staat ook voor een goed magazijnbeheer. Wij kunnen u helpen met de inventarisatie van uw magazijn en de indeling van uw verticaal liftsysteem. Na een selectie van uw huidige voorraad wordt uw stockbeheer in eerste instantie geoptimaliseerd door middel van data-input, productidentificatie en -fotografie.

Onze magazijn- en verhuistools zoals meetapparatuur, labelprinter, weegschaal, volume-mal, fotoapparatuur en data-applicaties worden ingezet om het proces vlot te doen verlopen.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?