Tweedehands magazijn rekken

Magazijnstellingen zijn er in diverse soorten. Voor elk magazijn geldt echter dat een efficiënte inrichting van groot belang is. Natuurlijk wilt u in uw magazijn zoveel mogelijk plaats benutten, maar wel op een veilige manier en tegen een redelijke prijs. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte rekken. MDO beschikt over jarenlange ervaring in het analyseren en het inrichten van opslagsystemen. Magazijnrichting in de juiste vorm voor elk product, dat is waar wij voor zorgen. Wij zorgen voor de beste prijs en kwaliteit stellingen. 

Palletstellingen

Met een palletstelling slaat u uw goederen op verschillende niveaus boven elkaar op en zorgt ervoor dat iedere opslag direct bereikbaar is. Dankzij de modulaire constructie kan MDO Group uw palletstelling aanpassen aan uw specifieke eisen. 

Legbordstellingen

Een legbordstelling garandeert u voor een efficiënte en flexibele manier van opslag in uw warehouse. Zo zijn deze rekken makkelijk in gebruik én hebben een lange levensduur. Legbordstellingen zijn toepasbaar in iedere situatie.

Draagarmstellingen

Heeft u langere en zware goederen in uw magazijn? Dan is een draagarmstelling de ideale keuze voor uw warehouse! Deze rekken zijn speciaal ontworpen voor de opslag van bijvoorbeeld metalen balken, houtpakketten en buisprofielen.

Drive-in stellingen

Een drive-in stelling is een ideale manier voor de opslag van grootte aantallen pallets met dezelfde goederen. Een drive-in stelling heeft een stevige draagbalk en kan snel gemonteerd worden. Hierdoor kunt u de niveau indeling gemakkelijk instellen.

Breedvakstellingen

Dit is een stelling dat een combinatie is van een legbordstelling en een palletstelling. Het wordt vaak gebruikt om zware, kleine goederen op te stockeren. Een bandenstelling is een specifieke toepassing van een breedvakstelling.  

Hoogwaardige magazijnstellingen kopen <span>bij MDO Group</span>

Naar welke stelling u ook op zoek bent, MDO heeft het. Wij leveren niet alleen bovenstaande stellingen, maar gaan graag samen met u op zoek naar de juiste rekken voor uw magazijn. Bij MDO Group bent u aan het juiste adres voor alle soorten magazijnstellingen. Door het ruime aanbod is er eenvoudig een geschikte magazijnstellingen met inrichting te vinden. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee!

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?