Modulair wandensysteem voor bureelcabines

Modulair wandensysteem voor bureelcabines

Bij MDO Group kunt u terecht voor het aanleveren en installeren van modulaire systeemwanden. Precies wat onze specialisten ook bij dit project hebben gerealiseerd. Om alle ruimte in het magazijn te benutten is er gekozen voor het installeren van een bureelcabines. Zowel op het gelijkvloers als in combinatie met een platform. Lees hier meer over dit project.

Modulaire <span>systeemwanden</span>

Modulaire systeemwanden

Een magazijn kan een drukke en lawaaierige plek zijn. Daarom is een aparte ruimte precies wat u zoekt. Zo ook deze klant. Om die rust te creëren, hebben wij modulaire systeemwanden gebruikt om zo vervolgens bureelcabines te installeren. Deze wanden zijn vervaardigd uit gerecycled karton, waardoor ze voldoen aan de huidige standaard voor duurzaam bouwen. Bovendien zijn deze wanden hierdoor licht van gewicht. Het is eveneens mogelijk deze wanden extra te isoleren.

Verdiepingsvloer met bureelcabine

Verdiepingsvloer met bureelcabine

Om alle ruimte te benutten in het magazijn hebben we niet alleen bureelcabines op het gelijkvloers geïnstalleerd, maar ook in de hoogte. Door een platform te installeren hebben we voor extra vierkante meters in het magazijn gezorgd.

Totale <span>afwerking</span>

Totale afwerking

Niet alleen de bureelcabines hebben wij geïnstalleerd voor deze klant, maar we hebben ook voor alle nodige nutsvoorzieningen verzorgd. Van elektriciteit tot aan de HVAC-installatie. Daarnaast hebben we de bureelcabines voorzien van raamkozijnen bestaand uit dubbel glas. Zo hebben wij snel een handige ruimte gerealiseerd die voldoet aan alle wensen van de klant.

Een bureelcabine in uw magazijn? Neem contact op met MDO Group!

Een bureelcabine in uw magazijn? Neem contact op met MDO Group!

Wilt u net als deze klant alle ruimte benutten in uw magazijn en bent u op zoek naar een rustige plek? Dan is onze bureelcabine de oplossing voor u. Bij MDO Group kunt u rekenen op een hoog niveau aan expertise en zorgen we voor een volledige afwerking op maat. Wilt u verder praten over de mogelijkheden van modulaire systeemwanden en bureelcabines in uw magazijn, neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een bureelcabine in uw magazijn?

Vul onderstaand contactformulier.