Doorrolstellingen

Doorrolstellingen zijn dynamische opslagsystemen die klanten helpen om hun magazijn efficiënt te runnen. MDO Group heeft meerdere projecten van A tot Z begeleid, waarbij we onze klanten helpen bij het maken van de juiste keuze, het monteren én gebruiken van hun doorrolstellingen. Op bijgevoegde beelden kan je enkele voorbeelden zien van diverse opstellingen van doorrolstellingen. Je hebt deze in verschillende geuren en kleuren, naargelang de specifieke toepassing.

Het kiezen, monteren en indelen van doorrolstellingen

Het kiezen, monteren en indelen van doorrolstellingen

Bij MDO Group helpen we onze klanten bij het maken van de juiste keuze voor hun doorrolstellingen door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van magazijninrichting. We houden daarbij rekening met specifieke behoeften en eisen van de klant, zoals het type goederen dat wordt opgeslagen, de beschikbare ruimte in het magazijn en de gewenste doorvoersnelheid.  


We bieden daarom een breed scala aan doorrolstellingen in verschillende maten en draagvermogens, zodat we altijd een oplossing kunnen vinden die aan de eisen voldoet. Bij de montage van doorrolstellingen zorgen onze experts voor een vakkundige en veilige installatie, waarbij we de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen in acht nemen. Ook kunnen we helpen bij het gebruiken van de doorrolstellingen, zodat de goederen op correcte wijze worden opgeslagen en vlot uit de stellingen kunnen worden gehaald. 

Op zoek naar dynamische opslagsystemen voor uw magazijn? Neem contact op MDO Group!

Op zoek naar dynamische opslagsystemen voor uw magazijn? Neem contact op MDO Group!

Van lange goederen tot uw archief: bij MDO Group vindt u altijd de juiste opslagsystemen voor uw situatie. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een hoog niveau aan expertise. Daarom nemen wij graag al uw zorgen uit handen. Samen zorgen we voor uw magazijninrichting. Van montage en demontage tot aan keuringen en verhuizingen. Heeft u een uitdaging voor ons, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we graag de mogelijkheden. 

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?