Onze projecten

Magazijnmontage en verhuisprojecten

MDO is jaarlijks betrokken bij zo'n 700 montage- en verhuisprojecten. De projecten omvatten vele type stellingen, warehouses, verhuizingen, kleiner werk, industriële installaties en nog veel meer. Hieronder vindt u beschrijvingen van enkele van onze projecten.

<span>Alles in huis voor<br></span> het beste resultaat

Alles in huis

Alles in huis voor
het beste resultaat

Als u uw warehouse gaat verhuizen wilt u natuurlijk het beste resultaat. Bij MDO helpen wij u hier bij. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom kunt u bij ons rekenen op totale ontzorging tijdens de verhuizing van uw magazijn. Van het leegmaken en opruimen van uw huidige bedrijf tot aan de definitieve verhuizing. Met jarenlange ervaring is geen project te gek voor ons. Wij nemen juist iedere uitdaging met beide handen aan. Zo ook die van u.

<span>20+ jaar ervaring<br></span> met passie voor het vak

MDO is geen leverancier maar een partner. Met een hecht team van elkaar aanvullende specialisten, zijn wij al 20 jaar gefocust op het ontzorgen en optimaal bedienen van de klant. Dat zorgt voor korte lijnen en een hoge mate van service en oplossingsgerichtheid. In combinatie met ons innovatieve karakter maken wij samen met onze klanten gebruik van de mogelijkheden van vandaag én morgen.

  • In combinatie met ons innovatieve karakter
  • maken wij samen met onze klanten gebruik van de
  • mogelijkheden van vandaag én morgen.