Stellingen voor elke toepassing

Stelling onderhoud

Ondervindt u problemen met uw rekken? MDO Group weet hoe vervelend technische problemen in uw warehouse, opslagsysteem of stockmagazijn kunnen zijn. Wij zorgen ervoor dat er al snel een expert bij u ter plaatse is, om de defecten in kaart te brengen en oplossingsgericht met u mee te denken. Vaak zelfs al binnen één dag! Ontdek de mogelijkheden voor stelling onderhoud op deze pagina.

<span>Eigen montage-afdeling</span> voor snelle reparaties

Eigen montage-afdeling voor snelle reparaties

Het laatste dat u kunt gebruiken in uw warehouse, opslagsysteem of stockagemagazijn zijn technische problemen. En u wilt al zeker niet te lang wachten op herstellingen. MDO Group biedt u een snelle én servicegerichte oplossing! Naast dat wij stellingen monteren en demonteren, herstellen wij ook uw beschadigde rekken.

Ons team staat voor u klaar

Ons team staat voor u klaar

MDO is geen leverancier maar een partner. Met een hecht team van elkaar aanvullende specialisten, zijn wij al 20 jaar gefocust op het ontzorgen en optimaal bedienen van de klant. Dat zorgt voor korte lijnen en een hoge mate van service en oplossingsgerichtheid. In combinatie met ons innovatieve karakter maken wij samen met onze klanten gebruik van de mogelijkheden van vandaag én morgen.

Geef schade aan uw rekken direct door <span>via onze app</span>

Geef schade aan uw rekken direct door via onze app

De WIA-software heeft veel voordelen voor de efficiëntie, veiligheid en kwaliteit van uw magazijn. Via de WIA is het mogelijk om allerlei soorten onderdelen, materialen, toestellen en zelfs kamers in kaart te brengen om hierover een overzicht te houden.

Heeft uw opslagsysteem onderhoud nodig? <span>Neem contact op voor de mogelijkheden!</span>

Heeft uw opslagsysteem onderhoud nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Een defecte stelling? Of ondervindt u andere technische problemen? Neem contact met ons op! Wij komen bij u langs en samen komen wij tot een oplossing. Bij MDO weet u zeker dat uw stellingen en rekken altijd in top conditie zijn!

MDO Group herstelt alle merken

Stow
Bito
SSI Schäfer
Mecalux
Provost
Polypal
Jurgheinrich
AR Racking
Meta

Meer weten over reparaties
aan uw stellingen?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.