Begeleiding van magazijninrichting

MDO Group staat in voor een vlot verloop van uw project van project van begin tot eind. Wij treden op als communicatiespil tussen de opdrachtgever, klant en uitvoerende kracht. Bij ons staat organisatie, coördinatie en communicatie centraal. Aan de hand van een vooropgestelde methodiek begeleiden en ondersteunen wij alle betrokken partijen bij de voorbereiding en uitvoering van het project. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan time management, verslaggeving en evaluatie.

MONTAGE- & VERHUISPROJECTEN

MONTAGE- & VERHUISPROJECTEN

Staat er bij u een verhuizing op de planning? Of een montageproject voor uw nieuwe magazijn? Hierbij zijn er vaak verschillende betrokken partijen, die elk een eigen visie hebben op de toekomstige gang van zaken. MDO is dé communicatiespil tussen deze partijen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw warehouse? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw warehouse? Neem contact met ons op!

Heeft u een groot project op de planning? Om dit alles in goede banen te leiden bieden wij onze diensten aan als projectbegeleider. Hierbij staan organisatie, coördinatie én communicatie centraal. Wilt u meer informatie over ons als projectbegeleider? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken wij al de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?