Mezzanine / verdiepingsvloer / platform

Gaat uw bedrijf voor succes en zijn uw omzet en assortiment de afgelopen jaren gegroeid? En zorgt dat ervoor dat de ruimte in uw magazijn niet meer toereikend is? Dat is voor ons een bekend probleem. Bouwgrond is duur, vergunningstrajecten zijn ingewikkeld en bouwtrajecten duren lang. Daarom wilt u bijbouwen om extra magazijnruimte te creëren het liefst vermijden. Gelukkig weet MDO Group een manier om toch ruimte te winnen in uw magazijn: het realiseren van een tussenvloer in uw magazijn.

Wat is een <span>verdiepingsvloer of platform?</span>

Wat is een verdiepingsvloer of platform?

Een verdiepingsvloer – ook wel platform, entresol of mezzanine genoemd – is een zelfstandige constructie waarmee u vele vierkante meters opslagruimte aan uw magazijn kunt toevoegen. Deze vloeren worden geïnstalleerd boven de bestaande vloer en creëren een extra verdieping. Verdiepingsvloeren kunnen gemaakt worden van verschillende materialen en kunnen worden geïnstalleerd als een vaste of demontabele constructie. Een platform of tussenvloer is een specifieke soort verdiepingsvloer die speciaal is ontworpen voor gebruik in magazijnen of andere industriële omgevingen. Doordat deze vloeren gemaakt worden van hoogwaardig materiaal kunnen ze de zware belastingen van uw stellingen en goederen weerstaan.

Met een platform zet u de hoogte van uw magazijn slim in. Zeker wanneer u bij het inrichten van de verdiepingsvloer rekening houdt met uw verkoop- en bedrijfsprocessen. Producten met een hoge doorloopsnelheid houdt u op de vloer. De producten die u op voorraad moet houden maar die u niet vaak hoeft te nemen, kunnen op een verdiepingsvloer worden opgeslagen zonder dat ze in de weg staan.

Een verdiepingsvloer of tussenvloer <span>voor uw magazijn</span>

Een verdiepingsvloer of tussenvloer voor uw magazijn

Een tussenvloer is een geweldige oplossing voor het creëren van extra opslagruimte in een magazijn. Zo zorgt een magazijn verdiepingsvloer voor extra verticale ruime, waardoor er meer opslagruimte is zonder dat er extra vloeroppervlakte nodig is. Deze platformen voor een magazijn worden bij MDO Group gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen voor maximale sterkte en veiligheid. Zo kunt u zonder zorgen al uw goederen opslaan. Bij MDO Group realiseren wij een tussenvloer die precies voldoet aan al uw wensen. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden in uw magazijn. Daarnaast nemen wij al uw zorgen uit handen en kunt u bij MDO Group rekenen op een deskundige montage.

Platform/mezzanine met <span>bureelcabine

Platform/mezzanine met bureelcabine

Naast extra opslagmogelijkheden voor uw goederen kunt u de extra verkregen ruimte ook gaan benutten om een kantoorruimte of cafetaria te voorzien in uw magazijn.

Met onze systeemwanden kunnen wij een bureelcabine bouwen bovenaan met overzicht op het magazijn of een koffieruimte beneden, die vrij toegankelijk is voor alle werknemers. U kiest uiteraard zelf wat u verkiest als u dit boven of onder het platform wenst te installeren.

Bekijk onze modulaire totaaloplossingen waarbij we zowel de wanden installerenn als instaan voor de afwerking én nutsvoorzieningen.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?