Veiligheidsnetten en gaaswanden

Wanneer uw palletstellingen grenzen aan een doorgang of voetgangerszone, wilt u deze natuurlijk veilig beschermen tegen doorvalgevaar. Met een veiligheidsnet of gaaswand worden uw goederen veilig opgevangen, indien deze zouden vallen. Ontdek meer over de mogelijkheden van veiligheidsnetten en gaaswanden op deze pagina.

Een andere manier van doorvalbeveiliging is het bevestigen van gaaswand tegen de achterkant van uw opslagsystemen (veelal bij pallet- en legbordstellingen). Hier is het wederom mogelijk om een verschillende grootte, dikte en kleur te kiezen.

U kunt gaaswand eveneens gebruiken om een bepaalde zone in uw magazijn te beveiligen of af te sluiten. Het gaaswandensysteem bestaat uit kolommen, standaard panelen, schuif- of draaideuren. De kolommen worden aan de grond bevestigd en zijn voorzien van een U-profiel, waarin de gaaspanelen worden geplaatst.

Veiligheidsnetten op maat

Veiligheidsnetten op maat

Om doorvalgevaar te voorkomen, is het slim om uw opslag te beschermen met veiligheidsnetten. Deze voorkomen dat pallets of losse goederen naar beneden vallen wanneer ze met de vorkheftruck te ver worden doorgeduwd. 

Bij MDO Technics installeren wij deze voor u op maat. Wij houden hierbij rekening met de grootte en type van uw opslagsystemen en goederen.

Wij spannen het net direct tegen de palletstelling. Maar we kunnen het net ook aan de hand van een L-profiel opspannen op een bepaalde afstand van het rek. Zo kunnen uw goederen steeds op een ideale manier opgeslagen worden.

Onze veiligheidsnetten worden gemaakt van het sterke materiaal polypropeen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt eveneens zelf bepalen welke maasopening en draaddiameter u kiest.

Creëer een veilige omgeving met een gaaswand

Creëer een veilige omgeving met een gaaswand

Naast veiligheidsnetten is ook een gaaswand een manier van doorvalbeveiliging. De gaaswand wordt bevestigd tegen de achterkant van uw opslagsystemen (veelal bij pallet- en legbordrekken). Ook bij gaaswand is het mogelijk om een verschillende grootte, dikte en kleur te kiezen. U kunt gaaswand eveneens gebruiken om een bepaalde zone in uw magazijn te beveiligen of af te sluiten. Het gaaswandensysteem bestaat uit kolommen, standaard panelen, schuif- of draaideuren. De kolommen worden aan de grond bevestigd en zijn voorzien van een U-paneel. In dit profiel worden de gaaspanelen geplaatst.

Wilt u opslag veiliger maken met veiligheidsnetten of gaaswand? <span> Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!</span>

Wilt u opslag veiliger maken met veiligheidsnetten of gaaswand? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Uw warehouse moet een veilige plek zijn voor zowel uzelf als voor ieder ander. Wilt u uw opslag veilig beschermen? Dan is het installeren van veiligheidsnetten of gaaswanden door MDO Technics de juiste manier. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?