Palletstellingen voor magazijn

Een magazijn vraagt om de juiste inrichting en de juiste stellingen. Met een palletstelling zit u zeker goed. Een palletstelling kan namelijk ontzettend breed worden ingezet en is geschikt voor de opslag van veel verschillende goederen. Daarnaast profiteert u met een palletstelling ook van vele voordelen. Bij MDO helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Benieuwd of een palletstelling ook geschikt is voor uw magazijn? Ontdek het op deze pagina.

Wat is een palletstelling?

De naam zegt het al: een palletstelling is een stelling waarin u uw goederen op pallets kunt opslaan. Een palletstelling bestaat uit staanders en liggers. Deze staanders en liggers kunnen vanwege de verschillende afmetingen en draagvermogen flexibel worden ingedeeld. Met een palletstelling slaat u uw goederen op verschillende niveaus boven elkaar op en zorgt u ervoor dat iedere opslag direct bereikbaar is. Deze stellingen worden voornamelijk gebruikt voor zware en grote goederen die op een pallet gepakt zijn. Heeft u een magazijn, werkplaats of productieruimte? Dan is een palletstelling de juiste keuze voor u. Daarnaast kunnen deze stellingen zowel binnen als buiten én op verschillende ondergronden worden geplaatst.

Onze kwalitatieve palletstellingen <span>voor uw magazijn</span>

Onze kwalitatieve palletstellingen voor uw magazijn

Bij MDO kunt u rekenen op palletstellingen van een hoge kwaliteit die aan alle eisen voldoen. Bij een palletstelling gelden er strenge milieu- en veiligheidseisen. Dit komt doordat een palletstelling verschillende afmetingen en draaglasten aan moet kunnen. Met al meer dan 20 jaar ervaring is MDO Group uw betrouwbare leverancier én partner. Bij ons voldoen onze palletstellingen aan alle wettelijke normeringen en eisen. Wanneer u bij ons of bij een ander palletstellingen koopt, is het van belang om deze te laten keuren. Bij MDO Group kunt u rekenen op gecertificeerde inspecteurs die uw palletstelling naloopt op defecten én ook oplossingsgericht met u meedenkt. Zo zorgen wij er samen voor dat uw palletstelling in topconditie blijft.

Voordelen van onze palletstellingen

Voordelen van onze palletstellingen

Wanneer u kiest voor een palletstelling, kiest u ook voor verschillende voordelen. Net zoals een legbordstelling is een palletstelling ook erg flexibel en breed inzetbaar. Zo zijn deze stellingen er in verschillende afmetingen. Hierdoor kunt u de horizontale liggers in hoogte verstellen. Zo kunt u iedere ruimte in uw magazijn eenvoudig benutten. Wilt u uw palletstelling nog wat uitbreiden? Bij een palletstelling is dit snel én eenvoudig gedaan. Een palletstelling is vanwege de robuuste, stalen constructie een zeer veilig opslagsysteem. Wel is het van belang dat deze stelling op de juiste manier gemonteerd én gebruikt wordt.  

Waar u op moet letten bij het kopen van een palletstelling

Waar u op moet letten bij het kopen van een palletstelling

Een palletstelling schaft u niet zonder na te denken aan. Het is bij deze stelling namelijk van belang dat u met bepaalde zaken rekening houdt. Zo moet u eerst de maximale lengte en hoogte weten zodat u het aantal secties en de hoogte van de staanders kunt bepalen voordat u deze laat plaatsen. Bij de hoogte is dit niet zo moeilijk. Het enige wat u hoeft te doen is kijken naar de hoogte van uw magazijn en wat de hefhoogte van uw heftruck is. Daarnaast is het van belang om te kijken naar de vloer waar de palletstelling op geplaatst gaat worden. Maakt u gebruik van heftrucks en wilt u een stelling die hoger is dan 250 cm? Dan bent u verplicht om deze vast te zetten met CE-vloerankers.

De juiste palletrekken voor <span>uw magazijn of warehouse</span>

De juiste palletrekken voor uw magazijn of warehouse

Wanneer u optimaal én efficiënt gebruik wilt maken van uw magazijn of warehouse, is het van belang om de juiste palletrekken te kiezen. Een palletstelling is direct bereikbaar. Hierdoor is deze stelling op het gebied van overzichtelijkheid én veiligheid een ideale opslagmethode. Uw palletstelling is bij MDO verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en draagvermogens. Hierdoor kunt u iedere beschikbare ruimte optimaal benutten. Heeft u nog andere eisen aan uw palletstelling? Ook dan zit u bij MDO Group aan het juiste adres. Dankzij de modulaire constructie kan MDO Group uw palletstelling aanpassen aan uw specifieke eisen.

Waarom kiezen voor een <span>palletstelling van MDO?</span>

Waarom kiezen voor een palletstelling van MDO?

Een palletstellig is voor vele situaties een ideale oplossing. Twijfelt u of een palletstelling iets voor u is? Of welke grootte past in uw situatie? De experts van MDO Group helpen u hier graag bij. Met meer dan 20 jaar ervaring en een hoog niveau aan expertise kunt u altijd rekenen op de vakmensen van MDO. Wij zorgen er samen met u voor dat uw palletstelling snel en veilig gemonteerd, uitgebreid én verplaatst kan worden. Benieuwd naar wat MDO voor u kunt betekenen? Vraag uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?

Bekijk onze andere stellingen