Draagarmstellingen voor magazijn

Wanneer u een magazijn gaat inrichten is de keuze voor de juiste stellingen van belang. Hierbij moet u kijken naar de goederen die in uw magazijn moeten worden opgeslagen. Heeft u langere en zware goederen in uw magazijn? Dan is een draagarmstelling de ideale keuze voor uw magazijn. Benieuwd of een draagarmstelling ook geschikt is in uw situatie? MDO Group helpt u graag bij deze keuze.

Wat is een draagarmstelling?

Een draagarmstelling is een stelling die uitermate geschikt is voor het opslaan van lange en zware goederen. Deze rekken zijn speciaal ontworpen voor de opslag van bijvoorbeeld metalen balken, houtpakketten en buisprofielen. Een draagarmstelling is ook ideaal wanneer u gebruik maakt van heftrucks in uw magazijn. Vanwege de open ruimtes tussen de draagarmen kunt u gemakkelijk met een heftruck de goederen in de stelling te plaatsen, maar ook eruit halen is geen probleem.

Waar u op moet letten bij <span>draagarmstellingen</span>

Waar u op moet letten bij draagarmstellingen

Hoewel een draagarmstelling ideaal is voor het opslaan van lange goederen, is het tijdens de magazijn inrichting van belang om met een paar zaken rekening te houden. Zo neemt een draagarmstelling dankzij zijn draagarmen die vooruitsteken veel ruimte in. Ook voor het eruit halen van de goederen moet u rekening houden met extra beweegruimte. Daarnaast is een draagarmstelling alleen geschikt voor bepaalde goederen. Ook zijn ze vanwege de bouwwijze alleen geschikt voor het LIFO systeem: Last In, First Out. Een draagarmstelling is een open opslag. Hierdoor zijn alleen goederen die opgewassen zijn tegen vuil en stof geschikt om opgeslagen te worden in een magazijn met draagarmstellingen.

Een kwalitatieve draagarmstelling van MDO

Een kwalitatieve draagarmstelling van MDO

Wilt u uw lange en zware goederen praktisch en eenvoudig opslaan in uw magazijn? Kies dan voor een kwalitatieve draagarmstelling van MDO. Onze draagarmstellingen kunnen wij of uzelf volledig aanpassen aan al uw wensen. Wilt u extra draagarmen? De experts van MDO passen het direct voor u aan. Heeft u kleine goederen die opgeslagen moeten worden? Dan kunt u er ook voor kiezen om legborden toe te voegen aan uw rekken. Een draagarmstelling moet altijd verankerd worden in de grond. Daarnaast is het mogelijk om hogere draagarmstellingen te installeren of kunt u extra niveaus plaatsen in de draagarmstelling om de hoogte optimaal te benutten.

De juiste draagarmrekken <span>voor uw situatie</span>

De juiste draagarmrekken voor uw situatie

Wanneer u lange goederen in uw magazijn heeft, zoals buizen, stangen of planken, wilt u hier te allen tijde gemakkelijk en snel bij kunnen. De draagarmstellingen van MDO maken dat mogelijk. Deze stellingen zijn namelijk speciaal ontworpen zodat uw goederen altijd eenvoudig bereikbaar zijn. Daarnaast zijn ze veelzijdig inzetbaar waardoor het al snel voor een magazijn met lange goederen de juiste keuze is. Met een draagarmstelling kunt u zelf de inrichting van uw magazijn bepalen. Kiest u voor een eenzijdige draagarmstelling tegen de muur? Of gaat u juist voor een dubbelzijdige draagarmstelling die als ruimteverdeler functioneert? Heeft u geen grote draagarmstelling nodig, maar juist een kleine? Ook dat is mogelijk bij MDO.

Kenmerken van onze draagarmstelling

Kenmerken van onze draagarmstelling

Een draagarmstelling is niet voorzien van planken of legborden, maar is juist open. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk met een heftruck uw goederen kunt plaatsen en pakken. Vanwege deze open ruimtes worden draagarmstellingen gebruikt voor lange voorwerpen, zoals buizen en planken. Een draagarmstelling bestaat, zoals de naam al een beetje doet vermoeden, uit draagarmen en staanders. Van lichtgewicht tot aan een wat zwaarder geschut. Een draagarmstelling is uitermate geschikt voor het veilig opslaan van alle lengtes en gewichtsklasse in uw magazijn.

Waarom kiezen voor draagarmrekken <span>van MDO?</span>

Waarom kiezen voor draagarmrekken van MDO?

Staat er een verhuizing op de planning, of heeft u een nieuw magazijn en wilt u hier graag optimaal gebruik van maken? Dan zoekt u ook iemand die u helpt bij de juiste keuzes. Zo ook met welke rekken het meest geschikt zijn voor uw situatie. Met meer dan 20 jaar ervaring en een hoog niveau aan expertise kunt u altijd rekenen op de vakmensen van MDO. Heeft u lange goederen die u graag veilig op wilt slaan? Met draagarmrekken komt dat zeker goed. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw draagarmrekken in topconditie blijven. Onze experts komen graag bij u langs om defecten in kaart te brengen én denken direct oplossingsgericht met u mee. MDO Group helpt u graag bij de keuze, montage én indeling van uw draagarmstellingen. Benieuwd naar wat MDO voor u kunt betekenen? Vraag uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk onze andere stellingen

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?