Breedvakstellingen voor magazijn

Uw magazijn kan gebruikt worden voor het opslaan van verschillende soorten goederen. Van grote tot kleine goederen en van zware tot lichte goederen. Daarom is het hebben van de juiste magazijnrekken onmisbaar in een magazijn. Heeft u grote goederen die u graag zonder problemen op kunt slaan? Dan is een breedvakstelling precies wat u zoekt. Breedvakstellingen zijn geroemd om de veelzijdigheid die de stelling te bieden heeft en zijn daarom perfect voor iedere situatie. Ontdek alle mogelijkheden voor een breedvakstelling in uw magazijn op deze pagina.

Wat is een breedvakstelling?

Een breedvakstelling, ook bekend als grootvakstelling, is een statisch opslagsysteem die bijdraagt aan een efficiënt gebruik van een magazijn. Een breedvakstelling is een combinatie van een legbordstelling en een palletstelling. Deze stellingen worden vaak gebruikt om zware, kleine goederen op te stockeren. Een bandenstelling is een specifieke toepassing van een breedvakstelling. Eén van de grootste voordelen van een breedvakstelling is het feit dat deze snel én gemakkelijk kunnen worden aangepast. Onze experts zorgen er graag voor dat uw breedvakstelling precies past in uw magazijn en voldoet aan uw wensen.

Een kwalitatieve <span>breedvakstelling van MDO</span>

Een kwalitatieve breedvakstelling van MDO

Bij MDO zorgen wij voor breedvakstellingen met een hoog prestatievermogen én van hoge kwaliteit. Het zijn stellingen waar u met gemak zware materialen, (kleine) machines en andere grote goederen kunt opslaan zonder dat u ruimte tekort komt. Daarnaast kunnen de zware goederen vanwege het grote draagvermogen zonder problemen worden opgeslagen. Met name voor handmatige opslag is een breedvakstelling van MDO een geschikte keuze. Wilt u optimaal gebruik maken van uw magazijn? Maak dan gebruik van labeling en signalisatie. Ook zorgen we bij MDO ervoor dat uw breedvakstelling in topconditie blijft. Onze expert is snel bij u ter plaatse om de defecten in kaart te brengen. Daarnaast checken wij niet alleen op defecten, maar denken we altijd oplossingsgericht met u mee. Vaak al binnen één dag! Weet u niet welke breedvakstelling de juiste keuze is voor uw magazijn? MDO Group helpt u graag bij de keuze, montage én indeling van uw stellingen.

Relevantie van de juiste breedvakstellingen

Relevantie van de juiste breedvakstellingen

Wanneer u grote, volumineuze goederen heeft, wilt u hier wel genoeg ruimte voor hebben om ze veilig op te slaan. Een palletstelling kan hiervoor gebruikt worden, maar toch neigen we bij deze grotere en zwaardere goederen eerder naar iets met eventuele diepe legborden en een stelling die zwaar gewicht aan kan. Daarom is een breedvakstelling van belang in een warehouse met grote en zware producten. Een breedvakstelling is voor omvangrijke projecten de ideale keuze. Zo bieden de breedvakstellingen van MDO genoeg ruimte aan zware materialen, (kleine) machines of andere goederen die veel ruimte nodig hebben.

Kenmerken van onze breedvakstellingen

Kenmerken van onze breedvakstellingen

De breedvakstellingen van MDO zijn voorzien van brede, diepe legborden die ruimte bieden aan goederen met een gewicht tot wel 1000 kg. Bij MDO weten we dat geen één magazijn hetzelfde is. Daarom beschikken wij ook over breedvakstellingen met verschillende afmetingen.

Wel is de hoogte bij de meeste breedvakstellingen te vergelijken met elkaar. Heeft u een hogere breedvakstelling nodig in uw magazijn? Geen paniek. Ook dat is mogelijk. Wilt u een specifieke diepte voor uw breedvakstelling? Ook dat kan.

Bij een breedvakstellingen zijn er veel mogelijkheden qua breedte en diepte. Daarnaast kunnen de vakken van elkaar losgekoppeld worden. Hierdoor kan uw breedvakstelling zo lang worden als dat u zelf voor ogen heeft. Een breedvakstelling geeft uw magazijn verschillende mooie mogelijkheden om uw magazijn zo optimaal mogelijk in te richten.

Waarom kiezen voor <span>breedvakstellingen van MDO?</span>

Waarom kiezen voor breedvakstellingen van MDO?

Een breedvakstelling is een ideale keuze voor in uw magazijn wanneer u veel zware en grootte goederen heeft. Voor uw breedvakstelling bent u bij MDO Group aan het juiste adres. Naast dat wij leverancier zijn van hoogwaardige breedvakstellingen, zijn wij ook een partner. Het hechte team van MDO bestaat uit elkaar aanvullende specialisten. Met jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten ontzorgen én optimaal bedienen. Dit zorgt voor korte lijnen en een hoge mate van service en oplossingsgerichtheid. Bij MDO denken wij niet in problemen, maar alleen in oplossingen. Zo ook voor uw situatie. Benieuwd wat de mogelijkheden voor een breedvakstelling in uw magazijn, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze andere stellingen

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?