Robuust, flexibel én efficiënt

Statische magazijn rekken

Wilt u optimaal gebruik maken van uw magazijn? Kies dan voor de statische rekken en opslagsystemen van MDO Group. In de meeste magazijnen vormen statische opslagsystemen nog steeds de basis voor de opslag van goederen. Onze statische rekken hebben verschillende voordelen waarmee u alles uit uw magazijn kunt halen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor statische rekken in uw magazijn? Ontdek ze op deze pagina.

Kwalitatieve industriële rekken van MDO

Kwalitatieve industriële rekken van MDO

Wanneer u kiest voor statische rekken van MDO, kiest u ook voor kwalitatieve industriële rekken. Bij MDO nemen wij graag uw zorgen uit handen. Wij zijn niet alleen uw leverancier, maar wij helpen u ook direct bij het monteren van uw industriële rekken. Of u nu zware goederen heeft, of misschien alleen documenten die veilig opgeslagen moeten worden. Bij MDO hebben we het allemaal. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw industriële rekken in topconditie blijven. Een expert van MDO komt al snel bij u ter plaatse om de defecten van uw rekken in kaart te brengen. Wij checken niet alleen op defecten, maar denken ook meteen oplossingsgericht met u mee. Vaak al binnen één dag!

Relevantie van de juiste <span>magazijnrekken</span>

Relevantie van de juiste magazijnrekken

Bij een magazijn is het van belang dat het praktisch is ingericht. Hiervoor zijn de juiste magazijnrekken cruciaal. Met de juiste statische rekken kunt u uw magazijn zo efficiënt mogelijk runnen. Heeft u een groot aantal pallets met dezelfde goederen? Dan is een drive-in stelling ideaal voor uw magazijn. Heeft u juist veel documenten die u goed én veilig bij elkaar wilt opslaan? Dan bent u op zoek naar onze archiefrekken. Voor iedere situatie heeft MDO een oplossing. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om optimaal gebruik te kunnen maken van een magazijn.  

Kenmerken van onze <span>industriële rekken</span>

Kenmerken van onze industriële rekken

Bij de statische industriële rekken van MDO Group staat het man-naar-de-goederen-principe centraal. Hierbij moeten orderpickers zelf in beweging komen en de benodigde artikelen uit de industriële rekken halen. Statische opslagsystemen, zoals palletrekken, hebben als voordeel dat er zeer ruime grenzen zijn wat betreft het formaat, de hoeveelheid en het gewicht van de opgeslagen artikelen. Daarnaast zijn deze stellingen in het algemeen flexibel. De rekken kunnen snel gemonteerd, uitgebreid én verplaatst worden

Create

Your warehouse 2.0

Platformen voor uw opslagsysteem

Platformen voor uw opslagsysteem

Wanneer uw magazijn aan het groeien is, of wanneer u uw magazijn efficiënter wilt indelen, is het realiseren van een platform een goede oplossing voor het opslaan van al uw goederen. Een platform bestaat uit een zelfdragende, lichtgewicht staalconstructie met daarover een vloerafwerking met verschillende soorten spaanplaat en/of metaalroosters waarvan er verschillende afwerkingen mogelijk zijn. Het creëert extra ruimte in de hoogte op dezelfde oppervlakte.

Waarom kiezen voor rekken van MDO?

Waarom kiezen voor rekken van MDO?

MDO is geen leverancier, maar een partner. Met een hecht team van elkaar aanvullende specialisten, zijn wij al ruim 20 jaar gefocust op het ontzorgen en optimaal bedienen van de klant. Dat zorgt voor korte lijnen en een hoge mate van service en oplossingsgerichtheid. In combinatie met ons innovatieve karakter maken wij samen met onze klanten gebruik van de mogelijkheden van vandaag én morgen.

 • Professioneel Nederlands- en Franstalig team
 • Hoog niveau aan expertise
 • Specialist in het monteren, demonteren én verhuizen van stellingen
MDO Group als uw <span>rekken specialist</span>

MDO Group als uw rekken specialist

MDO denkt met u mee. Uw échte vraag, daar helpen wij u mee. Door onze onafhankelijke positie in de markt zijn we de perfecte partner in uw zoektocht naar de ideale opbouw van uw magazijn. Verhuizing, reorganisatie of een ander project op de planning? Dat is onze specialisatie! Als hoofdaannemer uiteraard, maar ook als schakel tussen u en de gekozen leveranciers nemen we graag de regie over. Bij MDO kunt u rekenen op jarenlange expertise en een reeks troeven die in de loop der tijd zijn gebouwd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor rekken in uw magazijn, neem dan contact met ons op!

 • Sterk team om snel én efficiënt te handelen
 • Infrastructuur met modern apparatuur
 • Omgeving met focus op digitalisering

Type stelling

Benieuwd naar
jouw type stelling?

 • Stow

 • Bito

 • SSI Schäfer

 • Mecalux

 • Provost

 • Polypal

 • Jungheinrich

 • AR Racking

 • Meta

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?