Maatwerk magazijn constructies

Als geen ander weet MDO Group dat er voor ieder constructiewens een passende oplossing bestaat. Daarom leggen wij naast onze focus op industriële trappen, balustrades en platformen ook onze focus op specifieke constructies voor magazijnen zoals veiligheidsconstructies. Ontdek de vele mogelijkheden voor uw constructie op maat op deze pagina.

Platform in <span>logistiek magazijn</span>

Platform in logistiek magazijn

Door gebruik te maken van een platform stockeert u meer op dezelfde oppervlakte. MDO Technics installeert uw platform op maat in uw warehouse. Een platform bestaat uit een zelfdragende, lichtgewicht staalconstructie met daarover een vloerafwerking met verschillende soorten spaanplaat en/of metaalroosters waarvan er verschillende afwerkingen mogelijk zijn. Neem zeker een kijkje welk type verdiepingsvloeren wij kunnen aanbieden. 

Veiligheidsnetten <span>& gaaswand</span>

Voorkom doorvalgevaar en bescherm uw opslag met een veiligheidsnet of gaaswand. Met een veiligheidsnet of gaaswand worden uw goederen veilig opgevangen, indien deze zouden vallen.

Aanrijdbeveiliging <span>& roosters</span>

U wilt uw magazijn natuurlijk zo veilig mogelijk maken. MDO Technics biedt verschillende producten aan om deze veiligheid te garanderen. Zo ook aanrijdbeveiligingen en roosters. Met deze beveiliging voorkomt u schade in uw magazijn die veroorzaakt kunnen worden door aanrijdingen.

Specifieke constructies

Naast onze voorgestelde constructies helpen wij u ook graag met uw eigen wensen. Zoekt u een speciale constructie om uw magazijn veiliger en efficiënter te maken? Onze vakmensen maken maatwerk. Uw vraag bepaalt het aanbod. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?