Labeling en signalisatie

De behoefte aan een verhoging van de output en een vermindering van foutenmarge bij orderpicking neemt binnen de logistieke branche steeds meer toe. Bij MDO Technics helpen wij u met het efficiënter maken van uw magazijn. Hoe? Dat ontdekt u op deze pagina.

Labeling <span>van uw opslag</span>

Labeling van uw opslag

Niets is zo fijn als een magazijn dat georganiseerd werkt. MDO Technics helpt u hier graag bij, in samenwerking met onze partner ONE2ID. Door middel van het aanbrengen van labels, zoals stellinglabels, locatieborden, magazijnlabels met kleurcodering, vloerlabels en -frames of tijdelijke inventarisatie-labels helpen wij u met het efficiënt runnen van uw warehouse. Daarbij worden labels met een barcode of QR-code steeds vaker gebruikt voor datacommunicatie in magazijnen en logistieke centra.

MDO Group trotse <span>partner van ONE2ID</span>

Om uw warehouse efficiënt te kunnen laten runnen is MDO Group een partnership aangegaan met ONE2ID. Dit bedrijf ontwerpt en produceert labels voor de industrie en logistiek. Of u nu zoekt naar voorbedrukte kunststof labels, magnetische etiketten, permanente of verwijderbare labels. Bij ONE2ID vindt u gegarandeerd de oplossing voor uw werksituatie en MDO zorgt voor een vakkundige installatie.

<span>ID-RAIL</span> Locatieborden

ID-RAIL Locatieborden

Heeft u voorraadlocaties in uw magazijn die zich direct naast elkaar bevinden? Dan is ons ID-RAIL systeem een slimme oplossing. Dit systeem bestaat uit dunne buizen die aan staaldraad hangen en met verbindingsstukken aan elkaar worden vast gemaakt. Hiermee kunt u alle locatieborden op dezelfde hoogte hangen en creëert u een overzichtelijke werkomgeving. Met deze werkomgeving bevordert u de efficiëntie en helpt het maken van fouten te voorkomen. Dankzij de buizenconstructie blijven de borden stabiel boven de diverse locaties hangen en zijn ze minder gevoelig door bijvoorbeeld windvlagen.

Signalisatie & vloermarkeringen

Signalisatie & vloermarkeringen

In combinatie met de installatie van (aanrijd)beveiliging wordt uw magazijn nog veiliger gemaakt met extra signalisatie, allerlei vloermarkeringen zoals onze vloerlabels. Zo worden aanrijdingen voorkomen en vindt u eenvoudig uw goederen terug. MDO Group adviseert en assisteert u hierbij om ervoor te zorgen dat uw magazijn optimaal is beveiligd.

<span>Installatie labels?</span> MDO Group zorgt voor een optimaal gelabeled warehouse!

Installatie labels? MDO Group zorgt voor een optimaal gelabeled warehouse!

Wilt u uw magazijn ook efficiënt runnen? MDO Group helpt u hierbij! Door middel van installatie van labeling en signalisatie zorgen wij ervoor dat er georganiseerd gewerkt kan worden én dat uw warehouse zo efficiënt mogelijk is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?