Mobiele verrijdbare stellingen

Mobiele / verrijdbare palletstellingen zijn de dynamische duizendpoot in uw magazijn. Ze bieden flexibiliteit, efficiëntie en stijlvolle oplossingen voor uw magazijnopslag. Met deze verrijdbare stellingen kunt u gemakkelijk opslagruimte verplaatsen en aanpassen aan uw veranderende wensen zonder ingrijpende aanpassingen aan het magazijn zelf. Dus, waarom zou u zich beperken tot een statisch magazijn wanneer u met verrijdbare stellingen kunt spelen als een pro? Ontdek de mogelijkheden van mobiele en verrijdbare stellingen bij MDO Group.

Wat is een verrijdbare stelling?

Verrijdbare stellingen zijn palletstellingen die op rails in de betonvloer staan en die automatisch open en dicht kunnen schuiven. Hierdoor kunnen gebruikers flexibeler omspringen met hun opslagruimte en efficiënter gebruik maken van de beschikbare ruimte. Verrijdbare palletstellingen zijn gemaakt van staal en zijn ontworpen voor zware belastingen. Naast palletstellingen bestaan er ook mobiele legbordstellingen voor kleinere goederen of archiefdocumenten. Deze zijn populair in kleine opslagruimtes en archieven.

<span>De juiste mobiele stelling</span> voor uw magazijn of warehouse

De juiste mobiele stelling voor uw magazijn of warehouse

Bij uw magazijninrichting is het van groot belang dat u kiest voor de juiste opslagsystemen. De juiste mobiele stelling zal ervoor zorgen dat u doeltreffend kunt opereren en uw opslagbehoeften kunt vervullen. Bij het kiezen van de juiste mobiele stelling is het belangrijk dat u rekening houdt met een aantal factoren. Zo moet er gekeken worden naar de belastingcapaciteit. Voor een mobiele palletstelling is het namelijk essentieel dat deze de hoeveelheid zware goederen aankan. Bij MDO Group hebben wij alleen mobiele stellingen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die stevig en duurzaam zijn. Hierdoor kunnen deze rekken het zware gewicht makkelijk weerstaan. Maar ook de afmeting van de stelling is belangrijk. U wilt namelijk wel dat deze past in de beschikbare ruimte in uw magazijn. Wij bieden een breed scala aan mobiele stellingen die aan alle eisen voldoen. Wij werken samen met u om de juiste stelling te selecteren die aansluit bij uw specifieke behoeften en budget. Onze professionals staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies.

Kenmerken van onze <span>verrijdbare palletstellingen</span>

Kenmerken van onze verrijdbare palletstellingen

Bij MDO Group hebben we verrijdbare palletstellingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Deze rekken kunt u uitbreiden met allerlei functies, maar hebben enkele standaard kenmerken zoals een bedieningspaneel, een resetknop en een noodknop. Het elektronische bedieningspaneel kan handmatig of via een PLC-software aangestuurd worden. Daarnaast zijn onze verrijdbare stellingen voorzien van sensoren die de aanwezigheid van objecten in het gangpad detecteren. Hierdoor kan de stelling het sluiten van het gangpad voorkomen en ongelukken vermijden.

<span>Onze kwalitatieve</span> mobiele stellingen voor uw magazijn

Onze kwalitatieve mobiele stellingen voor uw magazijn

Verrijdbare stellingen zijn dynamische opslagsystemen die u helpen met het efficiënt runnen van uw magazijn. De verrijdbare stellingen van MDO Group zijn de perfecte oplossing voor uw magazijnopslag. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en de modernste technologieën voor de productie van onze stellingen. Hierdoor zijn onze stellingen niet alleen veilig en stevig, maar ook duurzaam en geschikt voor zware belastingen. Met onze mobiele stellingen kunt u gemakkelijk ruimte winnen, zonder ingrijpende aanpassingen aan uw magazijn. Hierdoor kunt u efficiënter gebruik maken van de beschikbare ruimte in uw magazijn. Daarnaast zijn onze rekken ook aan te passen aan uw specifieke eisen, zoals de grootte, vorm en belastingcapaciteit, zodat ze aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Waarom kiezen voor een verrijdbare stelling van <span>MDO Group?</span>

Waarom kiezen voor een verrijdbare stelling van MDO Group?

Wilt u flexibel en efficiënt gebruik maken van uw magazijn en bent u hiervoor op zoek naar de juiste rekken? Kies dan voor de mobiele stellingen van MDO Group. Wij zijn experts in het adviseren van onze klanten bij het maken van de juiste keuzes voor hun magazijn- en opslagbehoeften. Met onze jarenlange ervaring en hoogwaardige expertise, kunt u er zeker van zijn dat u altijd wordt geholpen door de meest deskundige professionals bij MDO. Onze verrijdbare palletstellingen zullen ervoor zorgen dat u alles uit uw magazijn kunt halen. Zowel in snelheid als in veiligheid. Doordat dynamische opslagsystemen vragen om uiterste precisie tijdens de montage, kunt u bij ons rekenen op een hoog niveau aan expertise. Wij zorgen ervoor dat de montage van uw verrijdbare palletstelling soepel en zonder problemen verloopt. Zowel de installatie van de statische elementen als de elektronica nemen wij voor onze rekening.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw rekken in topconditie blijven. Onze experts komen graag bij u langs om defecten in kaart te brengen én denken direct oplossingsgericht met u mee. MDO Group helpt u graag bij de keuze, montage én indeling van uw verrijdbare stelling. Benieuwd naar wat MDO voor u kunt betekenen? Vraag uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?

Overzicht