Professionele Doorrolstellingen

Minder orderpicking fouten vanwege een beteroverzicht, 40% minder lopen, ruimtebesparing, kortere grijptijden én gemotiveerde werknemers. Wie wil dat nu niet voor zijn magazijn? Kies daarom voor doorrolstellingen. Met deze stellingen heeft u een efficiënte en compacte opslag van uw pallets met goederen. Wilt u uw magazijn inrichten met doorrolstellingen? MDO Group neemt graag al uw zorgen uithanden. Ontdek de mogelijkheden voor doorrolstellingen in uw magazijn op deze pagina.

Wat is een doorrolstelling

Wanneer u een kleine ruimte of volume heeft, zijn doorrolstellingen uitermate geschikt voor uw magazijn. Wanneer u uw pallets of kleingoed wil opslaan, kunnen doorrolstellingen toegepast worden. Deze stellingen kunnen bijvoorbeeld als buffer in een verzendzone worden toegepast, maar ook binnen een productieproces en in het pickingproces. Zo wordt de continuïteit van het verzamelen van de orders gegarandeerd. Een doorrolstelling werkt volgens het FIFO systeem: First In, First Out. Daarnaast zijn de rekken voorzien van een rollenbaan waarbij de lengte zelf bepaald kan worden. Deze wordt bepaald aan de hand van de te stappelen goederen. Denk hierbij aan het gewicht, de afmeting, de bediening en het type pallet.

De juiste doorrolstelling voor uw situatie

De juiste doorrolstelling voor uw situatie

Bij MDO Group zijn er verschillende mogelijkheden voor de opstelling voor uw doorrolstellingen. Zo kunt u kiezen voor een doorrolstelling met verschillende niveaus, ook met grondniveau. Maar ook een doorrolstelling op een platform en een doorrolstelling met een tunnel is mogelijk. Twijfelt u over welke mogelijkheid het beste past in uw magazijn? De experts van MDO Group helpen u hier graag bij. Daarom weet u bij ons zeker dat wij altijd de juiste doorrolstelling voor uw situatie hebben. Naast dat wij u helpen bij de keuze voor uw stellingen, helpen wij u ook graag bij de montage van doorrolstellingen.

Waarom kiezen voor <span>doorrolstellingen van MDO?</span>

Waarom kiezen voor doorrolstellingen van MDO?

Wilt u optimaal gebruik kunnen maken van uw magazijn én profiteren van voordelen? Dan zit u met doorrolstellingen zeker goed. Bij MDO Group helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes. Met meer dan 20 jaar ervaring en een hoog niveau aan expertise kunt u altijd rekenen op de vakmensen van MDO. Door middel van doorrolstellingen zullen de fouten die gemaakt kunnen worden tijdens orderpicking aanzienlijk vermindert worden. Dit komt doordat deze stellingen een beter overzicht bieden. Heeft u niet meer zoveel ruimte in uw magazijn, maar wilt u uw goederen veilig en goed opslaan? Ook dan biedt een doorrolstelling een ideale oplossing. Doordat dynamische opslagsystemen vragen om uiterste precisie tijdens de montage, kunt u bij ons rekenen op een hoog niveau aan expertise. Wij zorgen ervoor dat de montage van uw doorrolstelling soepel en zonder problemen voorloopt. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw dorrolstellingen in topconditie blijven. Onze experts komen graag bij u langs om defecten in kaart te brengen én denken direct oplossingsgericht met u mee. MDO Group helpt u graag bij de keuze, montage én indeling van uw dorrolstelling. Benieuwd naar wat MDO voor u kunt betekenen? Vraag uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kenmerken van onze doorrolstelling

Kenmerken van onze doorrolstelling

Onze doorrolstellingen zijn te herkennen aan de compacte opslagdichtheid en hoge opslagdichtheid. Daarnaast beschikt de doorrolstelling ook over een veilig systeem. Zo kunnen uw heftrucks ingeschakeld worden om de goederen in de doorrolstelling te plaatsen en er weer uit te nemen. Wanneer u er een product uitneemt, schuiven de andere pallets of goederen direct door. Met behulp van een systeem blijft de veiligheid gegarandeerd. Zo is de rollenbaan voorzien van remmen en een palletseperator die ervoor zorgen dat de goederen snel verzameld worden terwijl de veiligheid gegarandeerd blijft.

Onze kwalitatieve <span>doorrolstellingen</span>

Onze kwalitatieve doorrolstellingen

Doorrolstellingen zijn dynamische opslagsystemen die u helpen met het efficiënt runnen van uw magazijn. De doorrolstellingen van MDO zijn van hoge kwaliteit. Onder zwaartekracht of automatisering rollen de pallets over de rollenbaan naar de uitnamezijde. Daarnaast hebben doorrolstellingen verschillende voordelen. Zo kunnen alle goederen achter elkaar worden verzameld en blijven de goederen niet liggen. Daarom is deze stelling een ideale oplossingen voor goederen met een eventuele houdbaarheidsdatum. Maar ook voor goederen waar een grote controle van belang zijn, zoals bijvoorbeeld serienummering. Daarnaast is er te allen tijde een reservevoorraad en wordt de orderverzameltijd verlaagd. Dit komt doordat de interne transportwegen verkort worden.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?

Bekijk onze andere stellingen