Professionele doorduwstellingen

Bij een pushback stelling worden pallets in het rek geplaatst en doorgeduwd naar achteren. Het LIFO principe is hier ook steeds van toepassing, zoals bij een drive-in systeem. Daarnaast kan dit ook op een platform gebouwd worden. Terug mogelijk om een pushback stelling te bouwen met verschillende niveaus, te beginnen op de grond.

Wat zijn professionele doorduwstellingen voor uw magazijn?

Professionele doorduwstellingen, ook wel pushback stellingen genoemd, zijn een type opslagsysteem dat geschikt is voor het opslaan van grote hoeveelheden van dezelfde producten. De stellingen bestaan uit een serie rollenbanen waarop pallets worden geplaatst. Door het plaatsen van nieuwe pallets op de rollenbanen, worden de bestaande pallets naar achteren geduwd. Dit zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Onze pushback stellingen voor uw magazijn

Onze pushback stellingen voor uw magazijn

Bij MDO Group bieden wij een uitgebreid assortiment aan pushback stellingen in diverse afmetingen en draagkrachten. Hierdoor zijn onze stellingen geschikt voor verschillende soorten producten, van kleine verpakkingen tot grote en zware producten. Onze pushbackstellingen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zo ontworpen dat ze jarenlang meegaan en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Bovendien kunnen wij u helpen bij het ontwerp en de installatie van uw pushbackstellingen om ervoor te zorgen dat ze optimaal worden geïntegreerd in uw magazijn.

De voordelen van doorduwstellingen

De voordelen van doorduwstellingen

Het gebruik van doorduwstellingen biedt diverse voordelen voor uw magazijn. Zo bespaart u met deze stellingen niet alleen ruimte, maar ook tijd en geld. Doordat onze stellingen zo ontworpen zijn dat de producten automatisch naar voren rollen, hoeft uw personeel minder vaak op en neer te lopen om producten te verzamelen en op te slaan. Dit leidt tot minder slijtage van het materiaal en minder fysieke belasting van uw medewerkers. Een ander voordeel van doorduwstellingen is dat ze de veiligheid in uw magazijn verhogen. Door het gebruik van rollenbanen wordt voorkomen dat medewerkers pallets handmatig moeten verplaatsen, wat de kans op letsel verkleint. Daarnaast zorgen onze doorduwstellingen voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte in uw magazijn. Door het gebruik van deze stellingen kunt u tot wel 60% meer producten opslaan dan met traditionele stellingen.

Waar moet u op letten bij het kopen van doorduwstellingen?

Waar moet u op letten bij het kopen van doorduwstellingen?

Het is belangrijk om bij de aanschaf van doorduwstellingen rekening te houden met diverse factoren, zoals de afmetingen van uw producten, de draagkracht van de stellingen en de beschikbare ruimte in uw magazijn. Bij MDO Group denken wij graag met u mee en bieden wij u advies op maat aan voor het maken van de juiste keuze. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de juiste doorduwstellingen aanschaft die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Waarom kiezen voor de doorduwstellingen van MDO?

Waarom kiezen voor de doorduwstellingen van MDO?

Een pushbackstelling is voor vele situaties een ideale oplossing. Twijfelt u als pushbackstellingen de beste oplossing voor u zijn? Of welk type of grootte u moet kiezen? De experts van MDO Group helpen u graag hier bij. Met meer dan 20 jaar ervaring en een hoog niveau aan expertise kunt u altijd rekenen op de vakmensen van MDO. Wij zorgen er voor dat uw doorduwstellingen snel en veilig gemonteerd, uitgebreid én indien nodig, verplaatst kunnen worden. Benieuwd naar wat MDO voor u kan betekenen? Vraag uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Overzicht

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?