Bekijk onze Bureelcabines

Bij de opbouw van een bureelcabine of cafetaria in uw magazijn kunnen wij u een modulaire totaaloplossing aanbieden. Wij voorzien niet enkel de systeemwanden, maar staan ook in voor de afwerking én nutsvoorzieningen. Wij kunnen voor u systeemwanden aanleveren, installeren en terug demonteren, indien nodig. Wij staan eveneens in voor de afwerking én nutsvoorzieningen. Naast een gepaste vloer én verlaagd plafond voorzien we HVAC, sanitaire installaties en elektriciteit.

Door middel van paspanelen kunnen we op elke vrije vierkante meter aan de slag met onze erkende én geregistreerde aannemers.

Voor de afwerking zijn er verschillende accessoires en mogelijkheden, zowel standaard als specifiek naar uw behoefte en/of wens:

  • Ramen en deuren
  • Vloer
  • Vals plafond
  • Nutsvoorzieningen (elektriciteit, airco, sanitair)
Duurzame <span>bureelcabine wanden</span>

Duurzame bureelcabine wanden

Onze wanden zijn geïsoleerde sandwichpanelen, waardoor ze voldoen aan de huidige standaard voor duurzaam bouwen. Bovendien zijn de wanden zeer licht van gewicht.

De kant-en-klare wandpanelen onderscheiden zich door de eenvoudige montage, oneindige toepassingsmogelijkheden en stabiliteit. Deze lichtgewicht krachtpatser is door zijn unieke samenstelling geluidsisolerend, brandwerend en milieuvriendelijk.

Snelle en eenvoudige <span>montage systeemwanden</span>

Snelle en eenvoudige montage systeemwanden

Onze systeemwanden onderscheiden zich door een snelle en eenvoudige montage. De kant-en-klare panelen zijn voorzien van een praktische messing-en-groefverbinding. De scheidingswanden kunnen zonder schroeven in elkaar worden gezet. De panelen worden onderling verlijmd. Voor de boven- en onderzijde zijn standaard profielen ontwikkeld die demontabel zijn. Voor niet permanente montage is de S-clip ontwikkeld die de systeemwanden herbruikbaar maakt voor nieuwe toepassingen.

In korte tijd kunnen lege ruimtes worden omgebouwd tot complete kantoor- en wooneenheden. Voor eenheden waar eisen gesteld worden aan geluid- en brandwerendheid zijn er binnen ons assortiment speciale panelen beschikbaar. Voor specifieke projecten is er een ruime keuze aan mogelijkheden, zowel in vormgeving als afwerking.

Nutsvoorzieningen <span>materiaal en installatie</span>

Nutsvoorzieningen materiaal en installatie

Alle nodige nutsvoorzieningen worden door ons voorzien, zowel het materiaal als de installatie met keuring en plan. De elektriciteit, het netwerk en de verlichting worden aangesloten op een verdeelkast. Er wordt eveneens rekening gehouden met een goede klimatisatie en verluchting aan de hand van een lucht/lucht warmtepomp. Deze warmtepomp zorgt voor een maximale energie-efficiëntie en is uiterst betrouwbaar voor een een lange levensduur.

  • HVAC (lucht / lucht warmtepomp, airco)
  • Sanitaire installaties (kitchenette, vaatwas)
  • Elektriciteitswerken (verlichting, stopcontacten)

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?